zakelijksuperbuitenZakelijke sector

In de zakelijke sector zijn professionaliteit, betrouwbaarheid en kostenbewustzijn zeer belangrijk, ook als het om de huisvesting gaat. 
 
 
zakelijksuperk

 

•  U heeft plannen voor nieuwbouw: wij vertalen uw wensen naar een voorlopig ontwerp met daarbij een investeringsbegroting. Uitstraling, degelijkheid, logistiek, flexibiliteit en onderhoudskosten krijgen hierbij de nodige aandacht.

•  U heeft meer ruimte nodig in uw huidig bedrijfspand: naar gelang uw onderneming groeit heeft u meer behoefte nodig aan ruimte.
- Wij adviseren u over de beste opties: intern verbouwen, uitbreiden of verhuizen naar een andere locatie. 
- Nadat er een keuze voor een bepaald bouwplan gemaakt is, kunnen we voor u een kostencalculatie maken, bijvoorbeeld voor de financiering bij een bank.
- Vervolgens dienen de juiste partijen gezocht te worden om het bouwplan uit te voeren.
- Tijdens de uitvoering bewaken we de kwaliteit en de kosten.

•  Uw gebruikersvergunning moet geupdate worden (omgevingsvergunning / brandveilig gebruik): wij vragen de vergunning digitaal voor u aan, overleggen met de brandweer over de nodige aanpassingen en maken de nodige vluchtwegtekeningen en ontruimingsplannen.

•  U wil een optimale huisvesting, maar u heeft geen tijd om u eigen te verdiepen in alle facetten: wij kunnen voor u het complete beheer en onderhoud verrichten voor al uw bedrijfspanden.

 
Dit en nog vele andere werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. Zie onze diensten voor een compleet overzicht van de mogelijkheden. Veelal bestaat een opdracht uit een combinatie van een aantal onderdelen uit het overzicht. Graag maken we met u een afspraak om uw wensen te bespreken waarna we een vrijblijvende offerte voor u maken. 
 
 
ZakelijkFormidozakelijkspantenZakelijkmill