Particuliere sectorWoningLangenboom

Uw droomhuis, een grondige renovatie of een woningaanpassing voor minder validen: bij SORS adviesgroep kunnen wij u begeleiden door het gehele of een belangrijk deel van dit traject. Wij zijn hierin graag uw vertrouwenspersoon en vast aanspreekpunt.  
 Langenboompic
  
 

Woningtek•  U heeft een idee en een aantal wensen: wij kunnen dit vertalen in een ontwerp en toetsen of dit haalbaar is. Hierna kunnen we al het tekenwerk en benodigde vergunningen verzorgen.

•  U heeft een bouwplan: wij kunnen dit vertalen naar een calculatie en in overleg met u betrekken we hierbij de juiste partijen voor de uitvoering.

•  U wil een huis kopen: wij kunnen voor u een inspectie uitvoeren en aangeven wat bepaalde renovaties of uitbreidingen kosten

•  U wil een bouwtechnische keuring laten uitvoeren: wij kunnen een deskundige inspectie voor u uitvoeren en aan de hand hiervan een rapport opstellen waarmee u sterk staat tegenover de aannemer

 

Dit en nog vele andere werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. Zie onze diensten voor een compleet overzicht van de mogelijkheden. Veelal bestaat een opdracht uit een combinatie van een aantal onderdelen uit het overzicht. Graag maken we met u een afspraak om uw wensen te bespreken waarna we een vrijblijvende offerte voor u maken.

 

MillpicWoningMill